Ferdinand Bolstraat 133, 1072LG, Amsterdam

Wij zijn dagelijks geopend van 10:00 – 18:00uur

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je het overzicht van de meeste gestelde vragen.

Wilt u graag genieten van het slaapcomfort van een boxspring, maar kan je gelijk ook wel wat extra opbergruimte gebruiken? Een boxspring met opbergruimte is een slimme keuze, omdat je geniet van twee voordelen. Je slaapt op een heerlijk comfortabel bed en je hebt tegelijkertijd ook extra opbergruimte in je slaapkamer. Een boxspring met opbergruimte biedt je onder het slaapgedeelte namelijk extra veel opbergruimte, waar je heel veel spullen handig in opbergt. Wat dacht je bijvoorbeeld van extra hoofdkussens, kleding of schoenen? Je levert gelukkig niet in op comfort en je geniet ook op een boxspring met opbergruimte.

 

Woont je klein? Kom je ruimte tekort in je woning? Of heb je last van rondslingerende kleding of spullen in uw slaapkamer? 

Een boxspring met opbergruimte biedt je onder het slaapgedeelte namelijk verrassend veel opbergruimte, waar je heel veel spullen handig in opbergt. De boxspring met opbergruimte is in verschillende kleuren beschikbaar. Zo past deze altijd in ieder type slaapkamerinterieur. Ook is een boxspring met opbergruimte verkrijgbaar in diverse afmetingen en soorten. 

Trendybedding.nl beschikt over een grote collectie aan boxspring met opbergruimte. Wij hebben boxspring met opbergruimte in 1-persoons maat 90x200cm.

Wij hebben boxspring met opbergruimte in 2-persoonsmaten : 140x200cm, 160x200cm, en 180x200cm.

 

 

Trendybedding.nl heeft een ruime collectie aan boxspring met opbergruimte. Met meer dan 20 jaar ervaring bent u bij Trendybedding.nl aan de juiste adres op gebied van slapen. Wij hebben een brede aanbod aan boxspring bedden die meestal op voorraad zijn en vakkundig bij u afgeleverd kan worden.

✅ Kwalitatieve matrassen

Een goede matras is opgebouwd uit verschillende slaaplagen, hierdoor biedt deze extra veel comfort en geeft het al je lichaamsdelen de juiste ondersteuning. Trendybedding.nl bied hoogwaardige kwalitatieve matrassen aan. Bekijk ook ons aanbod van matrassen.

✅ Goede ventilatie

Transpiratie wordt hierdoor namelijk perfect afgevoerd en jij wordt iedere dag uitgerust wakker.

✅ Ideale instaphoogte

Een boxspring met opbergruimte is hoger dan een ledikant. Dit maakt het in-en uitstappen dus veel gemakkelijker. Ook voor het opmaken van het bed is dit ideaal!

✅ Veel comfort

Met een boxspring met opbergruimte ben jij voor een heel scherpe prijs in een keer klaar en geniet je van een heerlijke nachtrust en een luxe uitstraling in je slaapkamer.

Woon je klein? Kom je ruimte tekort in je woning? Of heb je last van rondslingerende kleding of spullen in uw slaapkamer?
Een ledikant bestaat meestal uit een frame, bodem en een hoofdbord. Een boxspring met opbergruimte biedt je onder het slaapgedeelte namelijk verrassend veel opbergruimte, waar je heel veel spullen handig in opbergt. De boxspring met opbergruimte is in verschillende kleuren beschikbaar. Zo past deze altijd in ieder type slaapkamerinterieur. Ook is een boxspring met opbergruimte verkrijgbaar in diverse afmetingen en soorten.

Wij hebben een ruime collectie boxspring bedden die snel en vakkundig bij u afgeleverd kan worden. Meestal kunnen wij uw nieuwe aankoop binnen 10 dagen al bij bezorgen en monteren.

Wij werken met hoge voorraden en leveren deze ook direct vanuit ons magazijn. Wij zijn goed bereikbaar met 2 filialen in Amsterdam. Shop online of kom langs naar een van onze filialen in Amsterdam. 

U kunt alle producten bekijken en testen in 1 van onze filialen in Amsterdam. Wij hebben namelijk 2 filialen in Amsterdam.

Filiaal in Amsterdam Zuid: Ferdinand Bolstraat 133, 1072 LG Amsterdam.

Filiaal in Amsterdam Oost: Eerste Oosterparkstraat 191, 1091 HK Amsterdam.

 

 

Wij hebben een ruime collectie boxspring bedden die snel en vakkundig bij u afgeleverd kan worden. Meestal kunnen wij uw nieuwe aankoop binnen 10 dagen al bij bezorgen en monteren.

Wij werken met hoge voorraden en leveren deze ook direct vanuit ons magazijn. Wij zijn goed bereikbaar met 2 filialen in Amsterdam. Shop online of kom langs naar een van onze filialen in Amsterdam. 

Contact formulier